Mit?

2004 óta foglalkozok egyre behatóbban a keresők, a keresőoptimalizálás és a keresőmarketing témaköreivel. Jelenleg számos ügyfelem és saját weboldalaim látogatottságát növelem.

Fejlesztés

Fejlesztés

Saját weboldalaimat fejlesztem, melyek közös jellemzője, hogy látogatottságuk döntő hányadát a keresőkből szerzik, és nemcsak hogy reklámbevételeik révén hozzájárulnak megélhetésem biztosításához, hanem segítenek abban is, hogy kipróbáljam mindazt, amivel nem feltétlenül az ügyfelek oldalain kell kísérletezni.

Tovább…

Elemzés

Elemzés

Megbízóim weboldalait elemzem a keresőoptimalizálás szempontjából és a konkurens oldalak által használt SEO technikákról adok átfogó képet ügyfeleimnek, javaslatot téve arra, hogy milyen hibákat kellene kiküszöbölni, milyen funkcionális és tartalmi fejlesztéseket kellene megfontolni, továbbá milyen linképítési technikákat lenne célszerű alkalmazni.

Tovább…

Tanácsadás

Tanácsadás

Folyamatos tanácsadást nyújtok e-mailban, telefonon, személyesen olyan ügyfelek részére, akik épp most készítik vagy újítják meg oldalaikat, vagy akik számára a keresőoptimalizálás egy soha véget nem érő feladat, ezért folyamatosan szükségük van bizonyos kérdésekben konzultációkra, az épp soron következő teendőkkel kapcsolatos megbeszélésekre, és az általuk végzett feladatok felülvizsgálatára.

Tovább…

Előadás

Előadás

Nagyobb cégek számára, leggyakrabban az optimalizálás indító fázisában tartok előadásokat a szükséges keresőoptimalizálási teendőkről, azok elméleti hátteréről és gyakorlati tudnivalóiról úgy, hogy az elhangzottak érthetőek legyenek, és a mindennapi munkája során sikerrel kamatoztathassa a hallottakat akár a vezető, akár a programozó, akár a dizájner vagy a marketinges kolléga.

Tovább…

Szövegírás

Szövegírás

Weboldalak szövegét, és a weblapok egyes, méltánytalanul elhanyagolt szöveges elemeit írom meg úgy, hogy amellett, hogy értelmesek és informatívak legyenek, biztosan tartalmazzák a keresett kulcsszavak és kifejezések lehető legtöbb előfordulását, ügyelve arra, hogy a gyakrabban keresett kifejezések nagyobb súllyal szerepeljenek, ezáltal biztosítva, hogy legtöbb, releváns témában folytatott keresésre egyáltalán esélye legyen megjelenni egy weboldalnak.

Tovább…

Linképítés

Linképítés

Saját és megbízóim weboldalaira mutató külső linkek számát gyarapítom különböző technikákkal a magyar mellett leggyakrabban angol és német nyelvű oldalakon, de emellett spanyol, olasz, francia weboldalak segítségével is azért, hogy weboldalaik ne kizárólag magyar kulcsszavakra és ne csak a magyarországi Google kereső találati rangsoraiban érjenek el jó helyezéseket.

Tovább…

Kampánykezelés

Kampánykezelés

Keresőhirdetési kampányokat hozok létre a Google, Yahoo! és az Etarget rendszereiben. Részt veszek a célközönség behatárolásában, a reklámszövegek megírásában, a kulcsszavak kiválasztásában és folyamatosan felügyelem a kampányok teljesítményét. Mindezt azért, hogy ügyfeleim weboldalai a keresőoptimalizálás által biztosított lehetőségeknél szélesebb körben jelenhessenek meg a keresők találati rangsoraiban.

Tovább…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek