Mivel?

Az évek során sok webes szakterülettel ismerkedtem meg: a fő profilomnak számító keresőoptimalizálás és keresőmarketing mellett foglalkozok tartalomkezelő rendszerekkel, weboldalak lokalizációjával és webdizájnnal.

Keresőoptimalizálás

Leggyakrabban keresőoptimalizálás szakértőként azonosítanak, hiszen leginkább ahhoz értek, hogy hogyan lehet a weboldal tartalma és a rá mutató külső hivatkozások segítségével minél jobb helyezéseket elérni, és ezáltal tartósan minél magasabb látogatottságot vonzani a Google kereső találati oldalairól.

Tovább…

Keresőmarketing

Mivel szorosan összefügg a keresőoptimalizálással, természetesen a keresőkben való szponzorált hirdetésekkel, keresőhirdetési rendszerek kezelésével, keresőmarketing kampányok futtatásával kapcsolatban is szerteágazó ismereteket és többéves gyakorlati tapasztalatot szereztem.

Tovább…

Tartalomkezelés

Manapság már senki nem csinál kézzel weboldalakat, elkerülhetetlen volt, hogy kapcsolatba kerüljek a tartalomkezelő rendszerek (CMS-ek) világával. Mivel kifejezetten érdekel, hogy hogyan lehet egy adott témát a weben megjeleníteni, rendszerezni majd érthető módon az olvasók elé tárni akár nagyobb mennyiségű tartalmat, ezért az átlagnál jobban elmélyültem ebben a témában.

Tovább…

Lokalizáció

Négy nyelven beszélek, és még legalább ennyit tanultam már életem során, ezért csak akkor jövök komoly zavarba, ha például kínai vagy japán weboldalakkal találkozom. Ennek megfelelően meglehetősen gyakran foglalkoztam mind szoftverek, mind többnyelvű weboldalak, mind hirdetési kampányok lokalizációjával kapcsolatos kérdésekkel.

Tovább…

Webdesign

Eredeti végzettségemhez mégiscsak a vizuális tervezés áll legközelebb, ezért ismerem a kiadványszerkesztés, tipográfia és a webdizájn alapjait is. Régebben több weboldal külalakja, kiadvány, poszter stb. viselte a kezem nyomát, de manapság már csak igen ritkán jut időm ezzel foglalkozni.

Tovább…

Dokumentummal kapcsolatos tevékenységek